OBJAVIO I DOKAZE

Konaković: Sporazum po kojem MUP Srbije može ući u BiH su potpisali Izetbegović i Komšić, a sada bez stida lažu

Lažu jer to pokreće armiju botova i uhljeba na mrežama koji kasnije prijete, psuju žene i djecu, žive i mrtve svima koje oni nanišane

Konaković: Oglasio se na društvenim mrežama. Fena

E. Ć.

20.7.2024

Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o policijskoj saradnji ratificiran je u mandatu Bakira Izetbegovića i Željka Komšića u Predsjedništvu BiH i oba doma Parlamenta BiH za vrijeme njihovog suverenog vladanja političkom scenom u BiH, objavio je ministar vanjskih poslova Elmedin Konaković.

Sporazum kaže da dvije strane mogu u skladu sa nacionalnim zakonodavstvom formirati zajedničke timove, kadrovski i materijalno-tehnički se pomagati, a daje i mnoge druge mogućnosti.

Danas kritikuju, a potpisali su

Nacionalno zakonodavstvo daje MUP RS velike ovlasti jer je tako uređena naša domovina.

- Bakir i Željko su dakle stavili paraf na širok pojas moguće saradnje MUP RS i MUP Srbije i tako omogućili da MUP Srbije vršlja po BiH kad god poželi i kad to sa MUP p RS dogovori.

Danas kritikuju, galame, viču, izmišljaju i optužuju Trojku. Mislite da samo nisu znali šta usvajaju i potpisuju ili su znali, a ipak podržali?

Iako često izgledaju kao dva minderaška populistička političara koja ne znaju o čemu govore i šta rade odgovorno tvrdim da su znali, a ipak su podržali!

Zašto danas tako glasno i bez stida lažu? Zato što to rade stalno. Tako su nas slagali kad su nas skinuli sa puta u NATO na put saradnje sa NATO-om.

Tako su nas slagali kad su dogovarali da ne idu sa legalnim zahtjevom za reviziju presude protiv Srbije i kad su počinili veliku izdaju!

Lažu kao što su lagali za helikopter u Trebinju, vojne kadete koji su dolazili i u njihovim mandatima i mnogo toga još.

Lažu jer to donosi glasove, mandate, velike plate i uticaj kojim se bogate članovi i pripadnici njihovih organizacija, sve dok narod u našoj zemlji sve teže živi i dok narod iz naše zemlje odlazi.

Paravan lažnog patriotizma

Za sve loše što su uradili, a mnogo toga lošeg su uradili, koriste paravan lažnog patriotizma, kod naših ljudi igraju na emocije i osjećaje.

Lažu jer to pokreće armiju botova i uhljeba na mrežama koji kasnije prijete, psuju žene i djecu, žive i mrtve svima koje oni nanišane.

Prva slika informacije kad je i kako sporazum ratificiran. Ostale slike tekst sporazuma. Sda/Df i ovi nadničari/plaćenici, razni smajići, emrići i druge sitne trgovačke duše još jednom lažu bez stida.

P.S. Sporazum je napisan i dogovoren u Beogradu naravno - poručio je Konaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.