EKIPE NA TERENU

Oglasila se policija Crne Gore o potrazi za Alijom Balijagićem: "Očekujemo brzo lociranje bjegunca"

Osim potrage, imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbijedimo i okolna sela, kaže Brđanin

Potraga za bjeguncem i dalje traje. Facebook

A. O.

prije 4 sata 20 minuta

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin oglasio se povodom potrage za dvostrukim ubicom Alijom Balijagićem, za kog se sumnja da je prije dva dana u bjelopoljskom selu Sokolac ubio Milanku i Jovana Madžgalja, da je angažovan veliki broj profesionalaca i policije i Vojske Crne Gore.

Kazao je da očekuje brzo lociranje begunca, prenosi Telegraf.rs.

Brđanin je u izjavi za portal „Dana“ potvrdio da su angažovane antiteroristička jedinica i jedinica granične policije te jedinice VCG, kao i helikopteri, opremljeni termovizijskim kamerama i sredstvima koja omogućavaju identifikaciju i praćenje lica u uslovima smanjene vidljivosti i savremena oprema za nadzor i osmatranje.

- Aktivnostima rukovodi regionalni Centar bezbjednosti „Sjever“, uz podršku specijalnih jedinica, uključujući i rukovodioce posebnih sektora policije. Aktivnosti su kontinuirane i očekujemo brzo lociranje bjegunca, iako se radi o prilično nepristupačnom terenu. Osim potrage, imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbijedimo i okolna sela, kako bi mještani ovog kraja bili bezbjedni - kaže Brđanin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.