GLOBUS

Djevojčica nakon pokolja u Teksasu: Uvijek sam mislila da će se to i nama dogoditi

Dnevnik.hr

18.5.2018

Učenica škole u Teksasu u kojoj je ubijeno najmanje 10 ljudi, većinom učenici, izjavila je kako ju stravični napad nije nimalo iznenadio. 

Učenica škole Pejdž Kari (Paige Curry) (17) razgovarala je nakon napada s novinarom lokalne televizijske stanice: "Ne znam zašto bi neko ovo učinio, ne znam", rekla je vidno potresena i nastavila:

"Sjedila sam u učionici kada sam čula glasne udare, prvo nisam znala što je to, a zatim sam shvatila da su pucnjevi. Čula sam vrištanje i počeli smo trčati i sakrili smo se. Bilo me jako strah, trebala sam nekoga da me smiri.Uspjela sam se smiriti. Jedna djevojčica je potpuno paničarila, jedva su je smirili. Bilo je stvarno strašno", rekla je Pejdž, prenosi Dnevnik.hr.

Novinar ju je tada upitao: "Jesi li u kojem trenutku pomislila da to što se događa nije stvarno, da nije moguće da se događa u tvojoj školi?".

Djevojčica je podigla glavu i spremno odgovorila: "Ne. To se događa posvuda, uvijek sam osjećala da će se jednog dana dogoditi i ovdje. Nisam bila iznenađena, samo prestrašena".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.