HRVATSKA

Istaknuti karlovački HDZ-ovc i direktor Županijske uprave za ceste sa sinom krao željeznu armaturu

Krađa armature s gradilišta je sama po sebi bizarna, a još je bizarnije da se radi o poznatom i politički aktivnom Stjepanu Turkoviću

Turković: Posljednjih trideset godina obnašao niz stranačkih funkcija. Agencije

E. Ć.

7.7.2022

Istaknuti karlovački HDZ-ovac i trenutni savjetnik direktora Županijske uprave za ceste u Hrvatskoj Stjepan Turković (64) jučer je sa sinom Mijom (31) uhvaćen u krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja, javlja kaportal.net.

Kako je policija danas izvijestila, postupala je po zaprimljenoj dojavi, te su policijski službenici zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu.

- Naime, muškarce su sumnjiči da su u večernjim satima 5. jula s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke. Protiv osumnjičenih će zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela krađe u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena krivična prijava, rekli su nam u policiji.

Krađa armature s gradilišta je sama po sebi bizarna, a još je bizarnije da se radi o poznatom i politički aktivnom Stjepanu Turkoviću, HDZ-ovcu koji je tokom posljednjih trideset godina obnašao niz stranačkih funkcija, bio gradski i županijski vijećnik, kao i direktor gradskog poduzeća Zelenilo, predsjednik NK Karlovca i zadnje ravnatelj Županijske uprave za ceste, prenosi kaportal.


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.