JAKO NEVRIJEME

Pojavio se snimak: Grom udario u kuću, pa izbio požar

Iz Policijske uprave Brodsko-posavske potvrdili su za ovaj medij da su oko 7:30 sati zaprimili dojavu o intervenciji zbog požara u Runjaninovoj ulici

Požar na kući u Slavonskom Brodu. Ivica Galovic/PIXSELL

S. S.

20.7.2024

Iz Policijske uprave Brodsko-posavske potvrdili su za Večernji list da su oko 7:48 sati zaprimili dojavu o intervenciji zbog požara u Runjaninovoj ulici u Slavonskom Brodu. Na sreću, u buktinji niko nije povrijeđen, piše Večernji list.

Dok Zagreb muku muči s velikim količinama kiše koje su poplavile parkove, podrume i garaže, u Slavonskom Brodu udar groma uzrokovao je požar na kući.

Iz Policijske uprave Brodsko-posavske potvrdili su za ovaj medij da su oko 7:30 sati zaprimili dojavu o intervenciji zbog požara u Runjaninovoj ulici. Na sreću, u buktinji niko nije povrijeđen. Na snimci koju su objavili može se vidjeti gusti oblak dima koji se diže iz kuće kao i povremeno iskrenje iz krovišta.

Noćašnje nevrijeme zahvatilo je sjeverni i centralni dio Hrvatske, a kroz noć se proširilo i na Slavoniju. Osim ove intervencije, vatrogasci iz Slavonskog Broda prije osam sati na teren su izašli i zbog dojave o udaru groma u parkirani teretni automobil u Ulici M. Terezije. 

Snimak udara groma možete pogledati ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.