NA ZATVARANJU OLIMPIJADE

Tom Kruz u "nebranom grožđu": Iznenadio ga poljubac žene iz publike, ljudi hvale njegovu reakciju

U jednom trenutku 62-godišnjem glumcu prišla je jedna obožavateljica i pokušala ga nasilno poljubiti

Sve se desilo u programu uživo. X (Twitter)

E. Ag.

12.8.2024

Društvenim mrežama proširio se snimak Toma Kruza (Cruise) kako pozdravlja obožavatelje na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

U jednom trenutku 62-godišnjem glumcu prišla je jedna obožavateljica i pokušala ga nasilno poljubiti, no glumac je u tom trenutku okrenuo glavu. Korisnici X-a pišu da je to bilo neprimjereno i da nije smjela tako postupiti.

- "Vidio sam to, nisam mogao vjerovati", "Zamislite da su uloge bile obrnute", "Niko nikome ne bi smio napraviti ovo što je ona učinila, bila to slavna osoba ili bilo ko drugi. Ne možete zgrabiti i poljubiti osobu koju uopće ne poznajete. To je bilo jako nepristojno, ali Tom je ostao ljubazan", "Neka čudna žena je zlostavljala Kruza na Olimpijskim igrama", "Dobro je postupio", "Ovo je toliko neugodno", nižu se komentari.

Podsjetimo, Tom Kruz ukrao je svu pažnju na službenom zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024. Glumac se spustio užetom na stadion tokom podizanja američke zastave i pjevanja američke himne i tako bacio publiku u trans. Zatim je uzeo zastavu i "krenuo" u Los Anđeles na motociklu pa skočio iz aviona i pozirao pored znaka Holivud u unaprijed snimljenoj sekvenci, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.