BIJEG IZ PALAĆE

Snimljen film o princu Hariju i Megan Markl, u njemu i čuveni intervju s Oprom Vinfri

Predstavljeni kao žrtve sistema

U filmu glavne uloge igraju Džordan Din kao Hari i Sidni Morton kao Megan. Agencije

L. K. P.

24.6.2021


O princu Hariju (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) snimljen je još jedanfilm u produkciji kompanije "Lifetime", a prvi trejler objavljen je jučer.

"Hari i Megan: Bijeg iz palaće" pratit će najskorije događaje iz života bračnog para, uključujući i njihov sada već čuveni intervju sa Oprom Vinfri (Oprah Winfrey). Sudeći po insertu, scenario je baziran na ispovijesti koji su dali poznatoj voditeljici, a u filmu će Megan i Hari biti predstavljeni kao žrtve sistema, što je zapravo, po ocjeni kritičara, i bio cilj njihove pojave. Ipak, s obzirom da im je popularnost otada drastično opala, pitanje je da li su ispunili rejting.


Kako su saopćili iz kompanije, film će se fokusirati na "sve veću usamljenost i tugu koju je Megan iskusila", potom na "razočaranje para u "Firmu" što ih nije branila od napada štampe" i "Harijevog straha da će se historija ponoviti i da neće biti u mogućnosti da zaštiti svoju ženu i sina od istih sila koje su izazvale smrt njegove majke".

Podsjetimo, kada su oni slične optužbe iznjeli u intervjuu, dobar dio javnosti i stručnjaka iznio je činjenice da je engleska štampa počela da kritikuje Megan i Harija nakon što su odlučili da iznose političke stavove, što članovi kraljevske porodice ne rade, a potom propovjedaju borbu za očuvanje planete dok po cijelom svijetu na privatne zabave i darivanja, lete privatnim avionom. U natpise u medijima kraljevska porodica nije se mješala ni kada su prije nekoliko godina isplivale slike vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton (Kate Middlton), u toplesu, kao ni tokom skandala oko poznantstva princa Endrua (Andrew) i pedofila Džerfrija Epstina (Jeffrey Epstein).


U filmu glavne uloge igraju Džordan Din (Jordan Deen) kao Hari i Sidni Morton (Sindy) kao Megan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.