SLAVI 25. ROĐENDAN

Patila zbog izgleda: Majka je zlostavljala, vrijeđali je zbog debljine pa je smanjila grudi

Majka bi me oblačila u najmanje minice, mornarska odijela, dekoltirane stvari, najkraće haljine koje ste ikad vidjeli

Arijel Vinter. Instagram

L. S. R.

28.1.2023

Američka glumica  Arijel Vinter (Ariel Winter) koja je najpoznatija po ulozi štreberice u seriji "Moderna porodica" danas slavi 25. rođendan.

Već sa 14 godina našla na naslovnicama mnogih portala kada joj je starija sestra,  Šanel Vorkman (Shanelle Workman, 44), postala službena starateljica. Naime, Ariejl je optužila svoju majku, Kristal (Crystal), za psihičko i fizičko zlostavljanje. U jednom intervjuu je priznala da se često osjećala pretjerano seksualiziranom zbog majčinih postupaka.

- Majka bi me oblačila u najmanje minice, mornarska odijela, dekoltirane stvari, najkraće haljine koje ste ikad vidjeli. Ljudi su mislili da imam 24 godine kad sam imala 12. Da sam trebala snimati neku golu scenu u tim godinama moja bi majka hiljadu posto pristala na to - otkrila je Arijel za "Hollywood Reporter" 2017.


Suočavala s ružnim komentarima na račun njenog izgleda. Zbog toga je odlučila potražiti pomoć na psihoterpaiji i neko vrijeme je bila na antidepresivima.

Kada je imala 18 godina odlučila je operirati grudi kako bi ih smanjila s veličine F na D. Nakon operacije glumica je rekla da se osjeća kao nova osoba.

Vinter je inače velika zagovornica udomljavanja pasa te često promovira udruge koje to omogućavaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.