NEVIĐENI SPEKTAKL

Tea Tairović za "Avaz" o nastupima: Voljela bih da ponovim koncert u Skenderiji

Letjela i lebdjela po Areni od euforije i adrenalina. Još sumiram utiske

Tairović: Plesna koreografija ostavlja bez daha. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL

prije 2 dana

Jedna od najtraženijih i najaktuelnijih pjevačica sadašnjice Tea Tairović svojoj publici poklonila je dvije noći za pamćenje u beogradskoj Areni.

Ona je za obje noći imala posebnu kostimografiju, scenski nastup te goste iznenađenja.

Euforija i adrenalin

Tairović je tom prilikom ekskluzivno govorila za „Dnevni avaz“ o nastupima.

- Koncerti u Beogradu mi i dalje djeluju kao san i još sumiram utiske. Ja sam letjela i lebdjela po Areni od euforije i adrenalina, iako sam uspjela bar pola tog osjećaja da prenesem na publiku, onda sam presretna. Imamo koncerte u Nišu, u Novom Sadu, Sofiji i Skoplju, za ovu godinu. Od sljedeće najavljujemo ostatak regiona. Kada je riječ o Sarajevu, još nemamo precizan plan, ali bih voljela da ponovim Skenderiju, jer je to jedan od najboljih koncerata u mojoj karijeri – kazala je Tairović.

Pored starijih hitova s prethodna dva albuma s kojima se Tea pozicionirala u sami vrh muzičke scene, na koncertima je predstavila pjesme i s novog trećeg albuma, kratkog ali moćnog naziva „Tea“, koji je po broju pregleda i slušanja oborio sve rekorde.

Gosti iznenađenja

Gosti njenih koncerata bili su njene kolege koji su joj i privatno dragi, kako je jednom prilikom govorila. Gosti prve noći u Areni bili su Sanja Vučić, s kojom je nedavno snimila duet, nakon nje bugarski pjevač Azis, s kojim je snimila duet „Katastrofa“, te reper Nucci s kojim, također, ima duet „TeaNucci“.

Na drugom koncertu s njom su pjevali Seka Aleksić, Ivana Krunić, Vojaž i Barbara Bobak koja je kolegici priredila posebno iznenađenje.

Podrška kolega

Mnoge kolege s estrade došle su da podrže Teu, a u ova dva dana u Areni su se pojavili: Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Husa, Marija Mikić, Aleksandra Prijović, Tamara Milutinović, Đani, Andreana Čekić i mnogi drugi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.