LIFESTYLE

Predstavlja se kao najbolja djevojka na svijetu, ali bivši muž Megan Markl se ne bi baš složio s tim

Telegraf.rs

4.4.2018

Dan vjenčanja princa Harija (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) se uveliko približava, a u javnosti se svakodnevno pojavljuju novi detalji iz privatnog života buduće vojvotkinje.

Nakon objavljivanja njenih fotografija u toplesu, britanski mediji sada iznose detalje o njenom prethodnom braku, prenosi Telegraf.rs.

Kako je ranije naveo Sandej Tajms, Megan je oduvijek željela da postane slavna, a san joj se ostvario kada se 2011. godine udala za holivudskog producenta Trevora Engelsona.


Ubrzo je dobila ulogu u seriji "Suits", a dvije godine kasnije, 2013, stavila je tačku na brak s Trevorom, kome je umjesto bilo kakvog objašnjenja ili razgovora, samo poslala burmu u koverti. U trenutku kad se odlučila na taj korak, bila je u Torontu gdje je snimala seriju, a Trevor se nalazio u Los Anđelesu, u zajedničkom stanu.

Njena odluka slomila je Trevora, a mnogi tvrde da Megan nikad ne bi postala zvijezda da se nije udala za njega.

Sandej Tajms je naveo da je Trevor mogao da nasluti da se Megan neće vraćati u zajednički dom, po tome što je u Kanadu odnijela skupocjeni multipraktik, koji je zapravo bio podsjetnik da je njen dom sad u Torontu, a ne u Los Anđelesu.

Način na koji je ostavila bivšeg muža, potpuno je suprotan liku koji je Megan izgradila otkako se zabavlja s Harijem, likom osjećajne žene koja nježno gleda svog izabranika.

Nakon ovih saznanja, britanski mediji oprezno sugeriraju da je taj lik proračunato stvoren.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.