LONDON

Britanci su uvjereni da je kraljica slučajno otkrila spol Meganine bebe

Avaz.ba

4.5.2019

Iako Megan Markl (Meghan Markle) i princ Heri (Harry) tvrde da ne znaju kojeg će pola biti njihovo novorođenče, njihovi fanovi ne vjeruju u to pa nerijetko traže sve moguće znakove koji bi im otkrili pol bebe.  

Neki su uvjereni da je Megan već rodila u tajnosti, a najnoviji znak po kojem su zaključili da će kraljevska beba biti djevojčica je nešto što su vidjeli u kraljičinom autu.

Nakon što je nedaleko od Vindsora snimljen Bentli u sporoj vožnji, neki su fanovi zaključili da se Megan i Heri vraćaju iz bolnice s bebom, ali iz Bakingemske palače su otkrili da je automobil zapravo vozio kraljicu u crkvu. Nakon toga se fokus ljudi prebacio na ono što su vidjeli unutar automobila, prenosi Index.hr.

Tamur Ali, koji je snimio automobil, ispričao je za britanski The Sun da je unutar vozila primijetio ružičasti pribor zbog čega su mnogi zaključili da je beba ženskog spola.

Meganin termin za porođaj bio je prije sedam dana pa se vijest o rođenju kraljevske bebe očekuje svaki tren. Kraljevski par se trenutno nalazi u svom domu gdje im se pridružila Meganina majka.

Što se kladionica tiče, za sada su Britanci uvjereni da će na svijet stići (ili je već stigla) djevojčica koju će roditelji nazvati Dijana, Elizabeh ili Grejs. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.