GLOBUS

Po mjeri: Vjenčanica Megan Markl koštat će 153.000 dolara

Tportal.hr

5.5.2018

U godini kad slave 10. godišnjicu rada svoje modne kuće, dizajnerski par Tamara Ralf (Tamara Ralph) i Majkl Ruso (Michael Russo) upisuju se u britansku modnu historiju.  

Kako je već poznato, oni su zaslužni za kreaciju koju će Megan Markl (Meghan Markle) nositi na svom vjenčanju, a raskošnu haljinu platit će kraljevska porodica.

Velika Britanija zapala je u euforiju oko vjenčanja desetljeća između princa Herija (Harry) i Megan Markl, prenosi Tportl.hr.

Vjenčanica modnog dvojca "Ralph & Russo", jednog od najluksuznijih britanskih izvoznih proizvoda, pišu britanski mediji, mogla bi biti pravo remek-djelo.

Za njenu izradu uložene su stotine sati, a gotovo sve na njoj rađeno je - ručno. Koštat će 153.000 dolara, a nju će platiti kraljevska porodica.

Megan će se nakon vjenčanja za večernju gala proslavu presvući u crnu dugu haljinu, najvjerovatnije, kreaciju jedne od najpoznatijih luksuznih modnih marki ''Burberry''.

Princ Heri, pišu britanski mediji, još ne zna ni ko radi ni kako će izgledati Meganina vjenčanica, jer želi da to bude ''potpuno iznenađenje''.

- Heri je vrlo uzbuđen zbog vjenčanja i vrlo je tradicionalan oko svega - navode izvori bliski kraljevskoj porodici.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.